BUA Meldal

Tirsdag: 17:00 - 19:00 Torsdag: 17:00 - 19:00

Aldersgruppe: For alle

BUA Meldal er bygdas utstyrssentral - Helt GRATIS!

Der kan alle låne sports- og fritidssutstyr - helt gratis. Her kan du låne sportsutstyr som barn, ungdom og voksne kan prøve før de bestemmer seg for én eller flere sportsgrener, og her kan du låne turutstyr i stedet for å kjøpe dyre ting for årets fisketur eller fjelltur.

Meldal frivilligsentral står for driften av BUA.

Utlån foregår slik:

Åpningstider Meldal frivilligsentral og BUA Meldal:

mandag og tirsdag 09.00-14.30, 

onsdag 12.00-14.30 

torsdag 13.00-20.30. 


I tillegg er tirsdager åpen 17.00-19.00 i vintersesong og litt utover våren. Vi kan til og med åpne opp BUA etter avtale med låntakere alle dager såfremt vi har kapasitet.


BUA Meldal har et stort utvalg av utstyr. Det kan hende at vi ikke kan tilby utstyr (sko, ski, staver, hjelmer, skøyter osv.) i absolutt alle størrelser, men vi arbeider stadig med å komplettere utvalget.

Til vinterbruk: Skøyter, alpinski, langrennsski og fjellski (felleski og smørefrie), sko, briller, skistaver, snowboard, sikkerhetsutstyr, truger, akeutstyr, pulker, sekker, bæremeis o.a.

Til sommerbruk: Rullebrett, sikkerhetsutstyr, kano, liggeunderlag, fiskeutstyr, sykler og el-sykler i mange størrelser, SUPbrett, Pack-Craft, sykkelvogn, sekker, bæremeis freesbe-golf med kurv, stormkjøkken o.a.


Registrer og verifiser deg her: https://www.bua.no/registrer

da er det bare å sjekke hva vi har her: https://www.bua.io/utlansordninger/bua-meldal 

før du kommer og låner utstyr hos BUA Meldal!


Velkommen innom for å sjekke tilbudet - og velkommen for å låne utstyr som kanskje gjør turer og andre friluftsopplevelser enda bedre! 

Hilsen Odd Inge og alle frivillige operatører på BUA Meldal

2024 © Meldal frivilligsentral